Razvojni tijek brenda Lavazza prednjači pred konkurencijom

Kao ljubiteljica kave često sam znala malo popratiti proizvodnju i razvoj određene marke kave, pa sukladno onome što sam opazila moram priznati da je Lavazza možda najinovativnija marka kave na ovim prostorima.

Njihov direktor istraživanja i razvoja nije mogao ljepše i bolje sažeti kad je rekao: „Inovacija igra ključnu ulogu u povijesti Lavazza brenda. Omogućuje nam da poboljšamo sadašnjost, ali prije svega pomaže nam u planiranju budućnosti. To je ključni motor u širenju kulture talijanske kave po cijelom svijetu.“

S obzirom da Lavazza ulaže u svoj inovacijski tijek razvoja proizvoda, morali su popratiti taj razvoj i na drugim poljima. Otvorili su svoj novi inovacijski centar. Prezentacijski događaj prenosio se uživo, sa snimkom snimljenom unutar La Centrale u Nuvola Lavazza, koja je već bila domaćin prvog događaja za lansiranje platforme 2018. La Centrale je nedavno opremljen potrebnom opremom za održavanje događaja uživo, u skladu s primjenjivim sigurnosnim standardima, u kojima se može uživati putem weba.

Razvojni tijek brenda Lavazza prednjači pred konkurencijom

Stoga se taj prostor u vlasništvu Lavazza brenda može iznajmiti. Uzimaju se u obzir samo zahtjevi zaprimljeni točno navedenog datuma i vremena. E-poruke u kojima se traže rezervacije obrađivat će se prema načelu prve prijave i više se neće prihvaćati nakon što na popisu više nema mjesta. Rezervacije bi se trebale smatrati dovršenima tek nakon što primite potvrdu e-poštom od organizatora.

E-mail za rezervaciju mora sadržavati vaše ime i prezime, broj mobitela i email adresu. Rezervacija je strogo neprenosiva. Pristup sobi bit će odobren prema imenima na popisu. Manifestacija je dostupna osobama s poteškoćama u kretanju. Psi nisu dopušteni. To su sve pravila koje je tvrtka Lavazza uvela kad je u pitanju taj njihov novi inovacijski prostor koji je u nekom dijelu nadrastao i sam brend pa je zaživio svoj vlastiti život u pogledu evenata koji će se u tom prostoru održavati.

U svakom slučaju, Lavazza bi trebala služiti kao ogledni primjer dobrog razvojnog puta jedne kompanije i njegovih brendova te samih proizvoda.